SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo virtuózní klavíristku Lolu Astanovu v Praze

SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo virtuózní klavíristku Lolu Astanovu v Praze 

Světová ikona klasické hudby Lola Astanova míří na první sólové turné po Evropě, chystá zastávku v Praze a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Jednou z nejpopulárnějších performerek vážné hudby je klavíristka Lola Astanova, která vyhlásila své první sólové evropské turné na tento podzim. V pondělí 18. listopadu večer si ji budou moci poslechnout diváci ve Smetanově síni Obecního domu v Praze.

Lola Astanova se svými vystoupeními dobývá internet, kde měla v loňském roce přes 30 milionů zhlédnutí svých videí, dříve účinkovala se slavným tenoristou Andreou Bocellim (o jejich spolupráci vznikl dokumentární snímek Cesta do divadla ticha) a živě hrála také pro Hilary Clintonovou nebo Roberta de Nira.

Chcete se zúčastnit pražského vystoupení Loly Astanovy? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x1 vstupenku na koncert.

Soutěžní otázka:

Ve kterém městě se Lola Astanova před čtyřiatřiceti lety narodila?

A) Moskva

B) Kyjev

C) Taškent

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 21. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Haute Living photo

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!