Charitativní večer na podporu spolku Heart for Romanian Dogs

Charitativní večer na podporu spolku Heart for Romanian Dogs 

Ve čtvrtek 26. září proběhl charitativní večer na podporu spolku Heart for Romanian Dogs, který od ledna 2018 aktivně pomáhá Rumunským pejskům přímo na místě, vozí prověřeným azylům darované krmivo, finančně přispívá na očkování, čipování, veterinární náklady, kastraci i výstavbu a opravy azylů.

V rámci večera, který pořádala Miss České republiky, proběhl křest charitativního kalendáře (výtěžek půjde pro již zmíněný spolek), který nafotili v průběhu roku loňské vítězky Miss a několik finalistek Miss Léta 2018.

Kristýna Malířová, 2.VICEMISS České republiky 2018 Foto: Photo Lenory

Dalším hlavním bodem večera byla premiérová módní přehlídka nové kolekce David & Michelangelo od návrháře ze španělskými kořeny, Michaela Andrease, který se do světa módy dostal skrze svět květin. Začínal floristikou a dekoracemi květinových aranžmá, poté objevil kouzlo šicího stroje a naplno se začal věnovat výrobě vlastních módních doplňků z kvalitní italské a české kůže a od roku 2018 rozšířil svoje portfolio o módní dámské a pánské oblečení.

Nová kolekce vznikla na základě inspirace italským divokým životním stylem a nespoutaností jižanské povahy. Kolekce spojuje dámské oblečení a kožené kabelky vyrobené z pravých italských kůží. Zahrnuje společenské dlouhé šaty, ale i podzimní hřejivé dámské sukně, šaty a svetry.

Navrhář Michael Andreas Foto: Marián Juskanin

Na závěr krásného charitativního večera byla pro návštěvníky připravena promenáda v plavkách finalistek Miss České republiky 2019.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Klub Duplex

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!