SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Annu Kareninu do pražské RockOpery

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Annu Kareninu do pražské RockOpery 

Rockovou operu na motivy slavného románu Lva Nikolajeviče Tolstého uvede RockOpera Praha v nejbližší repríze 16. října a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Slavný román Anna Karenina ruského realistického spisovatele L. N. Tolstého převedla holešovická scéna na rockovou operu zasazenou do prostředí motorkářů.

Příběh pojednává o vdané ženě Anně (Pavla Forest), která navzdory svému silnému morálnímu kreditu dává průchod svým emocím a touze a bezhlavě se zamiluje do Vronského (Jan Toužimský v alternaci s Honzou Tláskalem). Jejich poměr nakonec vyústí v tragický konec.

Na adaptaci prózy, která můžete v nejbližším termínu zhlédnout ve středu 16. října, spolupracovala libretistka Pavla Forest se skladatelem Milanem Steigerwaldem a režisérem Romanem Štolpou.

Chcete zajít na představení Anna Karenina do RockOpery Praha? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Kdo je autorem literární předlohy inscenace Anna Karenina?

A) Lev Nikolajevič Tolstoj

B) Boris Pasternak

C) Vladimir Nabokov

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 10. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv RockOpery Praha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!