Zakázaný ovoce vyráží na Kolaps Tour. Představí na něm nové singly i starší hitovky

Zakázaný ovoce vyráží na Kolaps Tour. Představí na něm nové singly i starší hitovky   

Trojice českých hudebních skupin spojila pod vedením Zakázaného ovoce síly a vyráží na podzimní Kolaps Tour. Během něj objede sedmnáct zastávek po celé České republice.

Kapela Zakázaný ovoce na sebe naposledy upozornila vydáním punkrockového dvojsinglu Šťastnej outsider, k němuž zveřejnila hned dva videoklipy. Poslední studiové album vydala v roce 2016 s názvem Díky vám! a ohlásila v něm návrat ke svým hudebním kořenům. To potvrzuje i jejich nejnovější tvorba. V současné době pracuje dna dalších singlech, které představí už na podzimním Kolaps Tour. Na přelom roku pak slibuje zbrusu novou nahrávku.

První koncert turné se uskuteční již dnes 27. září, a to v chrudimském R Klubu. Následovat bude Písek, Vyklantice, Benešov, Plzeň, Prachatice, Domažlice a další. Zakázaný ovoce slibuje, že se návštěvníci dočkají nejen nejnovějších songů, ale také známých hitovek, jako jsou Vem si mě, Pornostár, Díky vám!, Nech mě odejít či Nikdy nezapomenem.

Na koncertní šňůru s sebou kapela přizvala ještě další dvě spřátelené formace, a to kladenskou kapelu Reckless. Ta divákům představí svou novou desku Kolaps, kterou vydala v dubnu tohoto roku. Trojici pak doplní domažlická skupina Zastodeset, která novou desku teprve chystá a pokřtí ji 19. října v domažlickém Kulturním domě.

Termíny Kolaps Tour 2019:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!