Po dvanácti letech vystoupí Céline Dion v pražské O2 areně. Doveze novou desku

Po dvanácti letech vystoupí Céline Dion v pražské O2 areně. Doveze novou desku 

Courage World Tour. Takový nese název nové turné zpěvačky Céline Dion, jehož evropskou část zahájí v české metropoli. Návštěvníkům přijede představit své nové album Courage, které vychází již 15. listopadu.

Evropská koncertní šňůra bude mít celkem 33 zastávek. Do Prahy se Céline Dion podívá hned na jejím počátku, a to 21. května 2020, kdy vystoupí v O2 areně. Návštěvníci se mohou těšit na zbrusu nové písně z chystané nahrávky. Z ní jen před pár dny zveřejnila zpěvačka tři písně - Imperfections, Lying Down a Courage. K první jmenované vydala i videoklip. Deska bude po šesti letech první anglicky zpívaná a vsadí na ostřejší popové hity.

Chybět ale nebudou ani ty nejznámější písně kariéry této kanadské popové superstar. Návštěvníci turné se tak dočkají i titulní písně ze snímku Titanic My Heart Will Go On a skladeb I'm Alive či All By Myself. Kromě Prahy se jich dočkají také fanoušci v Polsku, Belgii, Švýcarsku, Chorvatsku, Německu, Francii a dalších evropských zemích.

Céline Dion sbírá jedno hudební ocenění za druhým již od svých osmnácti let. Její kariéra trvá už dlouhých 35 let, během nichž prodala téměř 250 milionů hudebních nosičů. Na svém kontě má pět cen Grammy, dva Oscary i Diamond Award z roku 2004, kterou byla oceněna jako nejprodávanější zpěvačka všech dob.

Vstupenky na koncert jdou do prodeje 4. října v 10 hodin.

Foto: Sony Music Entertainment

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!