Má Céline Dion kuráž? Zpěvačka zveřejnila hned tři singly z chystaného alba Courage

Má Céline Dion kuráž? Zpěvačka zveřejnila hned tři singly z chystaného alba Courage 

Kanadská zpěvačka Céline Dion se chystá vydat 15. listopadu nové album. Teď z něj zveřejnila hned tři singly: Courage, jak se jmenuje i celé album, Laying Down a Imperfections. Všechny jsou pomalejší a připomínají moderní popovou produkci.

Jednapadesátiletá Céline Dion vydá v listopadu po šesti letech album v angličtině. Teď si z něj čerstvě můžeme poslechnout tři skladby. Další píseň Flying On My Own zveřejnila zpěvačka z kanadského Québecu už v červnu.

První z nově zveřejněných singlů, Courage, je pojmenovaný stejně jako chystané album. Text pomalé skladby pojednává o statečném vypořádání se s těžkou situací, týkající se zřejmě bolestivého rozchodu. Zpěv doprovází piano, které dostane prostor i v sólu, a smyčce.

Další skladba, nazvaná Imperfections, je také dost emocionální a její text se zabývá hlavně tématem sebekritiky. Hudebně píseň připomíná ještě více dílo moderní popové produkce.

Poslední z nově zveřejněných singlů je Lying Down, kterou napsali mimo jiné i slavný francouzský DJ David Guetta a australská zpěvačka a textařka Sia. Píseň o tom, jak se dávají ruce pryč od nebezpečných vztahů, zahrnuje v nahrávce taky klavír a smyčce a není nijak rychlá.

O celkovém zvuku alba Courage si tak mohou posluchači udělat už teď celkem jasnou přestavu. Céline Dion vyráží už teď před jeho vydáním na světové turné, na kterém ho bude propagovat. Začíná v rodné kanadské a francouzsky mluvící provincii Québec a následně v říjnu vyrazí i do USA, kde bude pokračovat s koncertováním před návratem do Kanady až do půlky dubna příštího roku. Do Evropy se zpěvačka zatím nechystá.

Foto: Variety.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!