Do Prahy míří kapela Simply Red. Pro fanoušky chystá kombinaci novinek i kultovních hitů

Do Prahy míří kapela Simply Red. Pro fanoušky chystá kombinaci novinek i kultovních hitů  

Ještě předtím, než vyjde její nové album Blue Eyed Soul, oznámila britská kapela Simply Red termíny turné, na které vyrazí příští rok. Mezi více než třicítkou zastávek nechybí ani česká metropole.

Simply Red vydávají novou desku Blue Eyed Soul již 8. listopadu. Nové písně vyjedou fanouškům představit následující rok, kdy vystoupí na 33 evropských koncertech. Kapela slibuje, že kromě novinek budou součástí playlistu i hity její dlouholeté kariéry. Mezi ně patří třeba písně Stars, Holding Back The Years, Fairground či Money’s Too Tight To Mention.

„Chci, aby si užili hraní, aby davy vstávaly a tančily a aby do toho všichni vložili svá srdce. Je to všechno o zachycení rytmu,“ říká Mick Hucknall, skladatel a kapelník kapely již od jejích počátků v roce 1985. Současná sestava kapely pochází z roku 2003. Od té doby je konzistentní a i na turné tak vystoupí všichni klíčový členové.

Do České republiky dorazí Simply Red 22. listopadu 2020, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín. Vstupenky na koncert jdou do prodeje 20. září v 9:00. „Těším se, až skladby zahrajeme naživo, protože to bude opravdový zážitek,“ dodává Hucknall, „chci se dobře pobavit.“

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!