Magisterské studijní příležitosti představí prosincový veletrh v Praze

Magisterské studijní příležitosti představí prosincový veletrh v Praze 

Veletrh magisterských programů opět přiblíží možnosti pro studenty, kteří hledají další stupeň vysokoškolského vzdělávání a studijních příležitostí. Uskuteční se v pražském Impact Hubu v úterý 3. prosince odpoledne.

Prosincový veletrh je určený každému, kdo shání bližší informace k magisterským studijním příležitostem a podrobnosti k přihláškám, požadavkům daných škol, výuce a dalším záležitostem ohledně studia.

Veletrh magisterských programů nabídne jak možnost osobních rozhovorů se zástupci z univerzit, tak i nabitý konferenční program s diskuzemi o různých aspektech vysokoškolského studia včetně jeho financování, jazykových certifikátů nebo třeba zahraničních studijních programů. Zastoupeny budou magisterské programy z předních oborů jako byznysu, humanitních věd, IT, médií nebo přírodních věd.

Přehlídka je vhodná především pro bakaláře mířící na magisterské studium nebo jiné potenciální studenty, ale také pro absolventy nebo například zájemce o setkání se zástupci zahraničních univerzit. Návštěvníci se mohou na akci předem registrovat online a zároveň si zarezervovat soukromou konzultaci s vybraným zástupcem VŠ nebo místo na odborné přednášce.

Zaregistrovat se můžete už nyní prostřednictvím webových stránek veletrhu

Foto: archiv veletrhu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!