Eddie Stoilow doprovodí The Rasmus na evropském turné. Společně vystoupí i v Praze

Eddie Stoilow doprovodí The Rasmus na evropském turné. Společně vystoupí i v Praze  

Česká kapela Eddie Stoilow brzy vyrazí na evropskou koncertní šňůru, na níž vystoupí společně s populární finskou kapelou The Rasmus. Ta letos slaví 15 let od vydání svého přelomového alba Dead Letters a jako předskokana na výročním turné si vybrala právě českou formaci.

„Vzhledem k tomu, že zpíváme anglicky, jsme vždycky měli snahy koncertovat a vydávat v zahraničí. Po předskakování kapelám jako Simply Red, Kosheen nebo One Rpeublic za sebou máme i premiérování našich singlů na prestižních amerických a britských hudebních serverech, národní kolo Eurovision Song Contest 2018 nebo skládání nových tracků a nahrávání v Londýně v Tileyard Studios v produkci s dvojicí producentů SONDR,“ vysvětlují zpěvák Jan Žampa a klávesista David Šmídt, „společné turné s The Rasmus je tak dalším logickým krokem.“

The Rasmus získali pozornost mezinárodní hudební scény v roce 2003, kdy bodovali u fanoušků po celém světě hity, jako je In the Shadows, First Day of My Life či Guilty. Ty pochází z jejich přelomového alba Dead Letters, od jehož vydání letos uplynulo již patnáct let. Při té příležitosti se finská formace rozhodla vyjet na turné a legendární singly předvést fanouškům opět živě. A doprovodí je právě Eddie Stoilow.

Turné startuje již 30. září v německém Hamburku. Následovat budou koncerty v Holandsku, Francii, Lucembursku, Velké Británii, Itálii, Švýcarsku, Maďarsku, Rakousku i Polsku. Celé turné pak završí pražská show, kterou obě formace naplánovaly na 24. října. Vystoupí ve Velkém sále Paláce Lucerna.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!