Five Finger Death Punch chystají nejdelší evropské turné. Doprovodí je Megadeth a Bad Wolves

Five Finger Death Punch chystají nejdelší evropské turné. Doprovodí je Megadeth a Bad Wolves 

Své doposud největší koncertní turné chystá kapela Five Finger Death Punch. V roce 2020 navštíví hned 14 evropských států, mezi kterými nechybí ani Česká republika. Doprovodí ji Megadeth a Bad Wolves.

Five Finger Death Punch připravují novou desku, z níž představili singl Blue On Black, na němž hostují Brantley Gilbert, Kenny Wayne Shepherd a Brian May. Píseň patří ve Spojených státech k deseti nejprodávanějším rockovým singlům tohoto roku.

Five Finger Death Punch má stejně jako skupina Megadeth, s níž spojí síly během plánovaného turné, silnou fanouškovskou základnu a pověstná živá vystoupení. Jejich spojení s globální rockovou senzací roku 2018 Bad Wolves značí skutečně neopakovatelnou zimní koncertní šňůru, během níž se trojice kapel představí 14. 2. 2020 také v Praze, a to konkrétně v holešovické Tipsport areně.

„Line-up je opravdu velkolepý. Bad Wolves jsou senzací posledních let a publikum dokáží pořádně rozpálit,“ říká kytarista Five Finger Death Punch Zoltan Bathory, „Megadeth představovat nepotřebuji, jsou to absolutní legendy. Přínos Davea Mustaina tomuto žánru je prostě nezměrný. Považuji ho za jednoho ze zakládajících otců nejen trashe, ale obecně heavy metalu, protože jeho riffy a hra na kytaru ovlivnily každého, kdo se ocitnul v akčním rádiu Megadeth. A to je opravdu velký rádius.“

„Těšíme se,“ dodává Dave Mustain, „nechcete si to nechat ujít. Uvidíme se brzy.“  Velkolepé evropské turné startuje 20. ledna v Helsinkách a končí 20. února v Budapešti. Kromě Prahy se dočkají pořádné heavy metalové nálože také fanoušci v Paříži, Londýně, Berlíně, Varšavě či Vídni.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!