James Arthur představí v Praze novou desku

James Arthur představí v Praze novou desku  

Koncertní začátek příštího roku zpestří britský zpěvák James Arthur, jenž si získal srdce milionů fanoušků po celém světě svým úspěšným singlem Impossible.

James Arthur na sebe výrazněji upozornil v devátém ročníku britské talentové soutěže X Factor, kterou v roce 2012 vyhrál. Jeho cover verze písničky Impossible byla zveřejněna po jeho vítězství a začala se neskutečně šířit. Brzy se dostala na vrchol britské hitparády. Nakonec se stala po třech týdnech 5. nejrychleji se prodávajícím singlem roku 2012.

Debutové eponymní album vydal následující rok. Ještě před jeho uvedením ale představil singly You´re Nobody ´till Somebody Loves You a Royals. Druhou studiovou nahrávku uvedl na trh v roce 2016 s názvem Back from the Edge. Třetí deska je nyní na spadnutí. Ponese název You a vyjde v říjnu tohoto roku. "Tentokrát se nejedná o autobiografickou desku. You je nahrávkou pro mé fanoušky, je jenom o vás," přiblížil jednatřicetiletý hudebník.

A právě songy z nové desky dorazí James Arthur představit také svým českým fanouškům. Ti se ho dočkají 28. ledna, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín. Vstupenky na koncert budou v prodeji od 13. září.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!