V Brně se o víkendu sejdou digitální nomádi

V Brně se o víkendu sejdou digitální nomádi 

Cestují po celém světě a k tomu naplno pracují odkudkoliv. V Expediční klubovně v centru Brna se během sobotního odpoledne 7. září setkají digitální nomádi, kteří se s návštěvníky podělí o zážitky ze svých exotických cest.

Své příběhy, praktické zkušenosti a rady do budoucna předají digitální nomádi tuto sobotu návštěvníkům Festivalu digitálních nomádů v moravské metropoli. Každý z vystupujících řečníků bude mít vyhrazenou půlhodinu, při které je zasvětí do online podnikání a skloubení pracovního života s cestováním.

Program odstartuje přednesem Vieta “Vaška“ Dinha, který posluchače seznámí se svým projektem Vietnamská jízda. Dále vystoupí například Lenka Gazdová, která se zaměstnáním na internetu zakotvila v Malajsii, Jarek Mikeš, který poradí s vyděláváním na cestách i se získáním větší finanční nezávislosti, Kateřina Hlůšková, jež se zaměří na vedení účetnictví v zahraničí, Tomáš Zdražil, který se podělí s tipy na travelhacking, a další.

Návštěvníky čeká také odpolední kulturně-gastronomický zážitek, soutěž a také afterparty s účastníky festivalu. Těšit se můžou i na čtyři workshopy, které se budou věnovat mastermind skupinám nebo třeba tradiční technice védské meditace.

Celodenní vstupenka na Festival digitálních nomádů činí 490 korun v předprodeji, navíc si k ní můžete přikoupit vegetariánský oběd – na výběr máte ze dvou variant.

Z loňského ročníku. Foto: archiv festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!