Beats for Love znají termín dalšího ročníku. Předprodej na největší taneční festival v srdci Evropy startuje už o víkendu

Beats for Love znají termín dalšího ročníku. Předprodej na největší taneční festival v srdci Evropy startuje už o víkendu 

V pořadí již osmý ročník multižánrového festivalu Beats for Love proběhne ve dnech d 2. do 7. července v industriálním prostředí ostravských Dolních Vítkovic. Fanouškům slibuje 4 dny plné toho nejlepšího z taneční muziky.

Beats for Love se řadí mezi největší festivaly elektronické hudby v celé Evropě a mezi největší hudební festivaly v České i Slovenské republice. Návštěvníkům slibuje více než 13 stagí, na kterých se během festivalových dní vystřídá na 400 umělců.

Tento rok se na největším tanečním festivalu v srdci Evropy představili třeba Don Diablo, Oliver Heldens, Robin Schulz či Sven Väth. V milulých letech pak vystoupii Galantis, Alan Walker, Fatboy Slim, Sigma či Roger Sanches.

Předprodej na příští ročník startuje již v neděli 1. září ve 12 hodin. Vstupenky budou k zakoupení pouze v internetovém předprodeji sítě Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!