James Blunt vydá novou desku. Představí ji na koncertu v Praze

James Blunt vydá novou desku. Představí ji na koncertu v Praze  

You´re Beautiful, Goodbye My Lover či Wisemen. To jsou hity, díky nimž získal zpěvák James Blunt fanoušky po celém světě. Nyní se vrací do Prahy i s novým albem.

Nová deska, která vychází 25. října, ponese název Once Upon A Mind a James Blunt se na ní vrátí k ryzímu písničkářství. "Poté, co Blunt na poslední nahrávce koketoval s elektronikou, se na aktuálním albu vrací zpět k tomu, co umí nejlépe. Píše klasické písně, co chytí za srdce," představuje nahrávku promotér českého koncertu Dalin Vajčner, "důkazem je svěží singl Cold. Blunt slibuje, že na nahrávce najdeme i jeho klasické balady, popové skladby či lehký náznak country. Naživo zároveň přehraje i všechny své zásadní hity."

Novou nahrávku vyjede zpěvák představit svým fanouškům živě. Turné odstartuje se svou doprovodnou kapelou v únoru, kdy absolvuje britskou koncertní šňůru. Poté se vydá i do jiných zemí, aby se v pátek 6. března představil svým fanouškům i v Praze v Tipsport Areně. Vůbec poprvé se českým fanouškům představil již v roce 2006 v Lumbeho zahradě. Tenkrát byl o jeho vystoupení takový zájem, že museli organizátoři provizorně rozšiřovat areál.

Přestože by to možná do pětačtyřicetiletého hudebníka málokdo řekl, má za sebou skutečně zajímavý život. Absolvoval vojenskou akademii, a dokonce sloužil i ve válečném Kosovu. Když z armády odešel, dal se na hudební kariéru a vydal své debutové album Back to Bedlam, které se stalo v domovské Británii jedním z nejprodávanějších hudebních alb vůbec. Na svém kontě má James Blunt v současné době již více než 23 milionů prodaných desek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sportovní hala Fortuna nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sportovní hala Fortuna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!