Nejnovější články » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert kapely Red Baraat

29.8.2019,

Průkopnická kapela z newyorského Brooklynu v čele se Sunny Jainem dorazí v září do Prahy a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Série Jazz Meets World uvede americkou multižánrovou formaci s nezaměnitelným zvukem Red Baraat, která se ve čtvrtek 12. září představí publiku v pražském Futurum Music Baru.

Zakladatelem skupiny hrající směs severoindického stylu bhangra s hip-hopem, jazzem a prvky punk rocku je Sunny Jain, který hraje na nástroj zvaný dhol, tedy oboustranný buben. Kapela dosud vydala pět desek, poslední album Sound The People z loňského roku se v žebříčku World Music Charts vyšvihlo do první desítky.

Chcete si naživo poslechnout americkou bhangra skupinu Red Baraat? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Ve které části města New York vznikla skupina Red Baraat?

A) Manhattan

B) Queens

C) Brooklyn

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 6. září dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv P&J Music