Nejnovější články » Soutěže

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert polské jazzové legendy Zbigniewa Namyslowského

28.8.2019,

Do Prahy míří polský jazzový altsaxofonista s kapelou a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

V rámci koncertní série Jazz Meets World vystoupí v pondělí 9. září ve velkém sále Novoměstské radnice v Praze polské uskupení Zbigniew Namysłowski Quintet. Jeho frontmanem je legenda tamější jazzové scény, jež právě v den pražského koncertu oslaví osmdesáté narozeniny a do české metropole se vrací po více než dekádě.

Altsaxofonistu Zbigniewa Namyslowského doprovodí Jacek Namyslowski hrající na trombon, klavírista Sławomir Jaskułke, kontrabasista Andrzej Święs a Dawid Fortuna hrající na bicí. Posluchače čekají jazzové melodie prolínající se s etnickou a klasickou hudbou.

Chcete se zúčastnit pražského koncertu Zbigniew Namysłowski Quintet? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 vstupenky na koncert.

Soutěžní otázka:

Kolikáté narozeniny oslaví v září Zbigniew Namysłowski?

A) 50. narozeniny

B) 80. narozeniny

C) 30. narozeniny

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 4. září odpoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv P&J Music