Popový objev Adam Naas se na podzim představí českému publiku

Popový objev Adam Naas se na podzim představí českému publiku 

Šestadvacetiletá hvězda francouzské popové scény dorazí v neděli 20. října do pražského klubu Futurum. O dva dny později vystoupí Adam Naas v brněnském Kabinetu Múz.

Na evropské turné na podzim vyráží francouzský objev poslední doby Adam Naas. Se svou kapelou během něj udělá dvě zastávky také v tuzemsku, mezitím se stihne ukázat i budapešťským fanouškům.

Mladý interpret do Česka přijede představit svou nejnovější desku nazvanou prostě Love Album, na jejíž nahrávkách kombinuje současný pop se soulem a aktuální elektronickou hudbou. Texty z nahrávky se dotýkají jak pocitů zamilovanosti, tak i erotiky nebo nelehkého tématu domácího násilí.

Adam Naas má za sebou několik vydaných EP, které se stejně jako poslední album pohybuje mezi pop music, soulem a elektronikou. Zatím největší ohlas zaznamenal jeho singl Fading Away z roku 2016, který má na platformě YouTube přibližně 1,1 milionu zhlédnutí.

Jde o zajímavý objev na poli soudobého popu. Chceme fanouškům přinést něco nového a neokoukaného, i když Adam má již poměrně širokou fanouškovskou základnu. Koncert bude zvukovým zážitkem,“ láká publikum za pořádající agenturu Romana Jedličková.

Vstupenky na oba koncerty seženete v předprodeji za 395 Kč. 

Foto: Facebook Adam Naas

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!