Videoklip roku natočila Taylor Swift. Hudební ceny MTV ocenily i Arianu Grande a Missy Elliott

Videoklip roku natočila Taylor Swift. Hudební ceny MTV ocenily i Arianu Grande a Missy Elliott  

Ceny hudební stanice MTV jsou rozdány! Videoklip roku podle nich natočila americká zpěvačka Taylor Swift k písni You Need to Calm Down, v níž kritizuje homofoby a další lidi, kteří žijí z nenávisti. Díky tomu si odnesla i cenu za šíření dobra.

„V první řadě chci poděkovat fanouškům, protože je ve videu několik upozornění, takže hlasy pro toto video znamenají, že stojíte o svět, kde s námi všemi jednají rovnocenně,“ řekla během své děkovné řeči Taylor Swift, jejíž vítězný videoklip na Youtube zhlédlo již téměř 122 milionů fanoušků.

Píseň léta pak podle podle MTV nahrála Ariana Grande a americké duo Social House. Jedná se o song Boyfriend, který vyšel na počátku srpna. Ariana Grande si odnesla rovněž ocenění za umělce roku.  Písní roku se stala Old Town Road (Remix), která vznikla ze spolupráce Lila Nase X a Billyho Raye Cyruse.

Cenu za celoživotní dílo pak získala rapperka Missy Elliott. V žánrových kategoriích bodovali Panic! At he Disco, Jonas Brothers, Cardi B, Rosalia, The Chainsmokers či BTS & Halsey. Za nováčka roku byla vyhlášena Billie Eilish, která nedávno kompletně zaplnila a uchvátila pražskou O2 arenu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!