Na to nejlepší z dvaceti let své existence láká festival Rock na Valníku. Začíná v pátek

Na to nejlepší z dvaceti let své existence láká festival Rock na Valníku. Začíná v pátek  

Už za pár hodin odstartuje ve Slaném festival Rock na Valníků, který letos oslaví dvě dekády své existence. Při této příležitosti vsadil na kapely, které měly během uplynulých ročníků u návštěvníků největší úspěch.

Třicet nejzásadnějších kapel historie festivalu v tradičním areálu letního kina Slaný. Na to láká dvacátý ročník Rocku na Valníků, který startuje v pátek 23. srpna a potrvá do nedělních brzkých hodin. Letos láká na Best of z let 1999 až 2019. Na své si přijdou fanoušci punku, ska i rock'n'rollu.

A kdo tedy patří mezi ty nejlepší kapely, které na festivalu kdy vystoupily? Do Slaného dorazí skutečné legendy svého žánrů. Chybět nebude Visací zámek, Krucipüsk ani Wohnout. Vystoupí i punkové stálice – kapely SPS, N.V.Ú. a E!E. Diváci samozřejmě nepřijdou ani o Totální nasazení, jehož frontman Sváťa Šváb je hlavním organizátorem akce.

Festival odstartuje v pátek ráno kníže pornofolku Záviš. Během dne pak kromě některých z výše zmiňovaných vystoupí i formace Kohout plaší smrt, Dilemma in Cinema, Prague Conspiracy, Sto zvířat a slánští Deratizáři. Sobotní program pak dolní Sex Deviants, Houba, The Fialky, Covers for Lovers či Doktor P.P.

Foto: Facebook.com 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!