Blíží se multižánrový Rock for Churchill. Dorazí na něj Dub FX, Modestep i Yungblud

Blíží se multižánrový Rock for Churchill. Dorazí na něj Dub FX, Modestep i Yungblud  

Rock for Churchill letos slaví dvě desetiletí na české festivalové scéně. Návštěvníkům nabízí pestrý hudební program, který zahrnuje takové hvězdy, jako jsou Dub FX, Modeselektor či Yungblud. Speciální audiovizuální show chystá i česká kapela Tata Bojs.

Nejen rock, ale také reggae, ska, hip hop, dance a další žánry. Toho všeho se dočkají návštěvníci festivalu Rock for Churchill, který se uskuteční 30. a 31. srpna v areálu Myslivna ve Vroutku. I letos láká na hudební hvězdy ze zahraničí, ale také na speciální čísla českých umělců.

Zahraniční scénu bude letos na festivalu reprezentovat miláček českých fanouškům Dub FX. Australský hudebník a performer, který při své show využívá jen ústa a několik elektronických krabiček, se do českých koncertních sálů vrací opakovaně. Zájem o jeho koncerty je obrovský. Do Vroutku dorazí také berlínské taneční duo Modeselektor i s novou deskou Who Else. Chybět nebude ani britská dvojice Modestep, ragga-punk-metalová partička Skindred či Yungblud, vycházející hvězda, která boří hitparády nejen společnými tracky s Halsey či Maschine Gun Kellym.

Speciální audiovizuální show k 20. narozeninám festivalu chystá kapela Tata Bojs. „Náš oblíbený festival slaví 20 let a my jsme slavili minulý rok 30 let! To je, zdá se mi, už solidní důvod udělat něco mimořádného,“ říká za kapelu Milan Cais, „ladíme scénu, projekce, playlist a show, kterou zatím nikde jinde než na Rock for Churchill hrát letos nebudeme. Těším se moc!“ Fanoušci se dočkají také kapel J.A.R., Stromboli, Vypsaná Fixa, Gaia Mesiah, Skyline či United Flavour.

Nejnadupanější program v historii bude mít na festivalu DJ stage. V jeho čele stane šestice zahraničních DJs – Calyx & TeeBee, Ed Rush, Bushwacka!, Technimatic, Bredren a Joachim Pastor. Na střeše autobusu, kde bude již tradičně umístěna Red Bull Soundground stage pak vystoupí Mydy Rabycad, Skinny Lister, Indy & Wich, Rest a mnozí další.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!