Sheeran s Bieberem i sedmnáciletá popová senzace. Jaké jsou největší hity tohoto léta?

Sheeran s Bieberem i sedmnáciletá popová senzace. Jaké jsou největší hity tohoto léta? 

Zajímalo by vás, které písně momentálně válcují domácí i zahraniční hudební hitparády? Přinášíme největší hity tohoto léta, které si můžete poslechnout kdekoliv, kde zrovna jste. Ať už jste někde u vody, na horách, nebo musíte být v práci, tyto pohodové singly vám zvednou náladu.

Seňorita

Po dřívější úspěšné spolupráci na singlu I Know What You Did Last Summer přišli Shawn Mendes a Camila Cabello s letní peckou, která má po dvou měsících na YouTube už skoro 480 milionů zhlédnutí. Navíc klip patří mezi videa, která na této platformě dostala nejvíce lajků vůbec. První příčky Seňorita obsadila nejen v českých hitparádách. Je také nominována na řadu ocenění, první cenu už získala na Teen Choice Awards, a to za nejlepší letní píseň.

Acapella

Účastník Eurovize v roce 2018, kterého nakonec především divácké hlasy vynesly až na šestou příčku, což je nejlepší české umístění vůbec. Po úspěšných singlech Lie to Me, Abu Dhabi nebo Me Gusta Mikolas Josef přichází s takovou „evropskou verzí Despacita“, jak píseň někteří fanoušci označili. Ukázal, že kromě angličtiny dokáže skvěle zazpívat i ve španělštině.

Aleiaio

Chytlavá píseň s klipem zahraničního formátu byla spojená s nejmenovanou značkou, se kterou Ben Cristovao momentálně spolupracuje. Natáčelo se v Brazílii a jeden z místních obyvatel, který je mistr jiu-jitsu i ve skutečnosti, v klipu vystupuje jako Benův učitel a mentor. Některé záběry jsou dokonce ze slumů, nejchudších brazilských čtvrtí. Ben se v klipu snaží ukázat, jak najít správnou cestu do svého nitra.

I Don’t Care

Tentokrát si Ed Sheeran ke spolupráci na svém singlu přizval Justina Biebera a rozhodně neudělal špatně. Pohodová letní pecka už má na YouTube skoro 240 milionů zhlédnutí. Nebyl to jejich první společný projekt, Ed Justinovi v roce 2016 napsal píseň Love Yourself. I Don’t Care je ústřední skladba Sheeranova nového alba No.6 Collaborations Project. Barevný a veselý klip je celý stavěný na konceptu zeleného plátna.

Old Town Road

Klip tak trochu ve stylu snímku Návrat do budoucnosti má na YouTube už skoro 280 milionů zhlédnutí. Rapper Lil Nas X společně s Billy Ray Cyrusem, otcem zpěvačky Miley Cyrus, vytvořili hit ze žánru country rap. Zajímavostí je, že beat k písni koupil Lil Nas X anonymně online pouze za 30 dolarů. V hitparádě Billboard HOT 100 se skladba dostala až na první místo.

bad guy

Kdo by mohl vyšoupnout Old Town Road z prvního místa hitparády Billboard? Právě Billie Eilish se svou další peckou, která má na YouTube už skoro 475 milionů zhlédnutí. Singl z prvního studiového alba When We All Fall Asleep, Where Do We Go? napsala sedmnáctiletá Billie spolu se svým bratrem. První místo obsadila i v české hitparádě Digital TOP 100.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!