Ariana Grande dorazí do Prahy o čtyři dny dříve, než bylo v plánu

Ariana Grande dorazí do Prahy o čtyři dny dříve, než bylo v plánu  

Americká zpěvačka Ariana Grande začala měnit termíny svého evropského turné. Svůj polský koncert dokonce zrušila úplně. Do Prahy se sice podívá, nicméně o čtyři dny dříve, než bylo původně plánováno.

"Z osobních důvodů zpěvačky se mění některá data koncertů na turné Ariany Grande," uvedli pořadatelé české show, "pražský koncert, který byl původně naplánován na 8. září 2019, se uskuteční v novém termínu 4. září 2019 na původním místě - v pražské O2 areně."

Samotná zpěvačka žádné oficiální vyjádření ke změně termínů a zrušení polského koncertu neuvedla. Fanoušci se tak musí prozatím smířit jen s tím, že se jednalo o soukromé důvody. Tomu odpovídají i některé ostřejší reakce na sociálních sítích od těch, kterým se nový termín nehodí. Objevuje se i srovnávání s Nicki Minaj, která v posledních měsících proslula rušením koncertů na poslední chvíli.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Těm, kterým se nový termín nehodí, je mohou vrátit, a to nejpozději do 31. srpna. Bude jim vráceno vstupné v plné výši. 

Turné Sweetener World Tour startuje již 17. srpna v Londýně. Původně na něm chtěla Ariana Grande fanouškům živě představit songy ze studiového alba Sweetener. Mezitím však stihla vydat další nahrávku Thank U, Next a zbrusu nový singl Boyfriend. Lze tedy předpokládat, že se návštěvníci evropských koncertů dočkají i těchto nejčerstvějších novinek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!