Nejlepší freestyloví lyžaři se na konci srpna opět sjedou do Kroměříže

Nejlepší freestyloví lyžaři se na konci srpna opět sjedou do Kroměříže 

Kroměřížské koupaliště Bajda bude v sobotu 31. srpna opět patřit freestylovým lyžařům. Letošní ročník Krom Wars přinese kromě sportovních závodů i koncerty nebo exhibici olympijského vítěze Aleše Valenty.

Pátý ročník závodů Krom Wars se opět vrací do zámeckého koupaliště v Kroměříži a k vidění bude hned několik adrenalinových disciplín. Návštěvníci zhlédnou výkony sportovců v tradičním freesking – big air, tedy akrobacii ve vzduchu s dopadem přímo na vodní hladinu, a ve wakeboardingu, při němž budou projíždět speciální trať se skoky a překážkami.

Kroměřížská akce nabídne na sklonku prázdnin také bohatý doprovodný program. Své exhibiční skoky předvede akrobatický lyžař Aleš Valenta. Chybět nebudou ani koncerty, ať už slovenské punkrockové formace Iné Kafe nebo uskupení Red Hot Chilli Peppers Revival.

Tečkou za letošními Krom Wars bude tradiční afterparty v music clubu Slady, kde vystoupí punk-schlagerová zpěvačka Mucha i několik DJs. Děti se během dne budou moci vyřádit na trampolíně, při hraní disc golfu nebo při lukostřelbě. Těšit se můžou i na nafukovací hrad a skluzavky, rodiče zase na bezplatné cvičení jógy.

Vstupenky pořídíte v předprodeji v síti Ticketstream za 250 Kč, na místě zaplatí senioři a děti do 15 let poloviční vstupné, děti do 10 let mají bezplatný vstup. Prvních dvě stě návštěvníků dostane pivo zdarma.

Foto: archiv Krom Wars

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!