SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Soundtrack Festival v Poděbradech

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Soundtrack Festival v Poděbradech 

Na samém sklonku prázdnin rozezní lázeňské město Poděbrady (nejenom) filmové melodie a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady odstartuje ve čtvrtek 29. srpna a potrvá do neděle 1. září. Během posledních čtyř prázdninových dnů nabídne rozličné žánry od rocku přes swing až po vážnou hudbu.

Hlavní program letos zahrnuje páteční světovou premiéru koncertního provedení Hřebejkova celovečerního debutu Šakalí léta z roku 1993. Muzikálové hity na pódiu živě zazpívají Martin Dejdar s Janem Kalouskem. Návštěvníky čeká také sobotní velkoformátová projekce filmu Amadeus se živou hudbou v podání symfonického orchestru.

Těšit se můžete i na nedělní muzikál We Will Rock You s neslavnějšími songy kapely Queen, čtvrteční swingový koncert v režii Jiřího Vejdělka nebo sobotní show Hvězdy StarDance, kde budou známé osobnosti tančit na pohádkové melodie. Především pro dětské publikum je na neděli odpoledne přichystána projekce snímku Šíleně smutná princezna se živou hudbou.

Chcete vyhrát vstupenky na koncerty v rámci Soundtrack Festivalu v Poděbradech? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2 vstupenky na muzikál We Will Rock You (1. cena), 2 vstupenky na show Hvězdy StarDance (2. cena) a 2 vstupenky na promítání Šíleně smutné princezny se živou hudbou (3. cena).

Soutěžní otázka:

Kdo složil hudbu k pohádce Šíleně smutná princezna ve věku pouhých sedmnácti let?

A) Karel Svoboda

B) Jan Hammer ml.

C) Jaroslav Uhlíř

Nápovědu naleznete zde. Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 21. srpna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Soundtrack Festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!