Netradiční spojení cimbálovky a Václava Noida Bárty nabídne pražské Divadlo Gong

Netradiční spojení cimbálovky a Václava Noida Bárty nabídne pražské Divadlo Gong 

Rockový zpěvák Václav Noid Bárta se v premiéře představí společně s Cimbálovou muzikou Milana Broučka. První koncert neobvyklého projektu se odehraje ve čtvrtek 10. října v pražském Divadle Gong.

Na první pohled neslučitelné spojení rockové hudby a lidových písniček nabídne říjnový koncert v Divadle Gong v pražských Vysočanech. Václava Noida Bártu a cimbálovku však spojuje multižánrovost, která divákům slibuje netradiční zážitek.

Návštěvníci si budou moci poslechnout Noidovy autorské písně i covery domácích a zahraničních skladeb, které jsou základem repertoáru cimbálové muziky. Ta se proslavila upravenými verzemi slavných songů jako Bohemian Rhapsody od Queen či Nothing Else Matters od Metallicy nebo melodií z filmů Kmotr, Gladiátor, bondovek nebo Pulp Fiction.

Zpěvákův hlas tak na premiérovém vystoupení doplní housle, viola, kontrabas, akordeon a v neposlední řadě také cimbál v podání Broučkova uskupení. Poslední zmíněný instrument ovládne jediná žena z uskupení, Vlaďka Křenková. „Mám radost, že se povedlo domluvit premiéru právě v Divadle Gong. Praha 9, Vysočany a tamější divadlo jsou pro mě prostě srdcovka,” nechala se slyšet cimbalistka.

Vstupenky pořídíte v předprodeji za 490 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!