SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Český Honza v rámci festivalu VyšeHrátky

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení Český Honza v rámci festivalu VyšeHrátky 

Divadelní spolek LokVar přiveze na Staré purkrabství na Vyšehradě v pátek 6. září pohádku Český Honza a vy společně s vašimi ratolestmi můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Pomyslné prodloužení léta nabízí festival loutkového a autorského divadla VyšeHrátky, který se pro veřejnost koná od 6. do 8. září v prostorách Královské a knížecí akropole na pražském Vyšehradě. Návštěvníky čekají pohádková představení, workshopy a výtvarné dílny.

Program tentokrát není určen jen pro předškoláky a starší děti, ale i pro nejmenší ve věku od deseti měsíců do tří let. Sobotní a nedělní dopolední akce budou patřit batolatům, pro starší diváky bude připraven program v odpoledních a večerních hodinách.

Chcete vyhrát vstupenky na loutkové představení Český Honza, které se uskuteční v pátek 6. září od 19 hodin? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 (1 dospělý a 1 dítě) vstupenky na inscenaci.

Soutěžní otázka:

Kolik minut trvá představení Český Honza?

A) 50 minut

B) 120 minut

C) 100 minut

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 19. srpna dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv VyšeHrátek

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!