Němečtí The BossHoss chtějí singlem Little Help prorazit i v České republice

Němečtí The BossHoss chtějí singlem Little Help prorazit i v České republice  

Němeční countryrockeři z kapely The BossHoss vydali singl, s nímž se snaží prorazit také v České republice. Natočili ho spolu s vítězkami německé verze The Voice Kids Mimi & Josy.

Singl Little Help již nyní boduje na předních příčkách v Německu i v Polsku. Frontmani kapely The BossHoss Alec Völkel a Sascha Vollmer se rozhodli pro spolupráci se sestrami Mimi a Josy poté, co svým hudebním talentem přesvědčily porotu i miliony televizních diváků show The Voice. Právě Sascha a Alec ve zmiňované porotě seděli a své svěřenkyně přizvali, aby společně nazpívali nový singl.

"Jsme neskutečně pyšní na to, co Mimi a Josy dokázaly se svými hlasy," říká Alec Völkel, "obě mají nejen velmi výrazné hlasy s neuvěřitelným rozsahem, ale jsou také schopné spolu krásně souznít. Obě sestry ve studiu odvedly mimořádně profesionální výkon a téměř ihned se sžily s kapelou. Abych byl upřímný, vypadalo to, jako by nikdy nic jiného nedělaly."

V nové písni se kapela vrací ke svým funky Motown kořenům. Nechybí v něm skutečně kvalitní, chytlavé taneční melodie. "Zpíváme o všech sebepropagátorech a lidech závislých na mobilních telefonech, kteří hledají svou spásu jen a pouze ve zcela umělém světě sociálních médií," přibližují song Sascha s Alecem, "v tomto prostředí je mnoho věcí prostým umělým klamem, není tam místo pro skutečnost, a navíc tam stále více chybí zdravý selský rozum. Takovým lidem bychom měli podat pomocnou ruku a vrátit je zpátky do skutečného světa."

Singl Little Help má na Youtube již milionová zhlédnutí. Nyní se s ním kapela snaží prorazit také v České republice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!