Lordi se vrátí do české metropole i se svou monstershow. Vstupenky jsou v prodeji

Lordi se vrátí do české metropole i se svou monstershow. Vstupenky jsou v prodeji  

Maskovaní fešáci z finské kapely Lordi se vrátí do České republiky! Návštěvníky lákají na pořádně hlučnou monstershow, která se uskuteční 22. března v pražském klubu Roxy.

Hardrocková kapela Lordi vznikla již v roce 1992, výrazněji na sebe upozornila ale až v roce 2006, kdy ve svých zrůdných maskách a s hitem Hard Rock Hallelujah vyhrála Eurovision Song Contest. Od té doby sbírá fanoušky po celém světě, a to nejen díky neobvyklým převlekům, ale především chytlavými songy, chraplavým hlasem frontmana i energickou show plnou pyrotechniky.

V současné době mají Lordi na svém kontě již čtrnáct nahrávek. Poslední studiové album vyšlo v roce 2018 s názvem Sexorcism a jedná se o dosud nejkontroverznější album v historii kapely. Nové písně vyjela představit na velkolepé turné, z něhož vzešlo i zbrusu nové DVD se záznamem živého vystoupení ve švýcarském Prattelnu.

Naposledy se kapely dočkalo tuzemské publikum západočeského festivalu Pekelný ostrov. Příští rok se jí fanoušci dočkají znovu, a to v pražském klubu Roxy, kam Lordi dorazí 22. března.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!