Letošní Panenský Týnec skončil, už se ale chystá další

Letošní Panenský Týnec skončil, už se ale chystá další 

"Díky všem," vzkazují pořadatelé 24 tisícům návštěvníků Open Air Festivalu

Tři dny multikulturního Open Air Festivalu proměnily letiště u Panenského Týnce na skvěle šlapající město zábavy s 24 tisíci obyvateli. 


"Odpočinek neplánujeme," vzkazuje promotér festivalu Michal Lukeš s tím, že zítřejším ránem začínají práce na Open Air Festivalu 2012. "Jen bychom rádi podotkli, že nemáme ambice typu prolomení hranice 30 tisíc lidí - chceme růst do kvality, ne do kvantity, protože na velikosti mnohdy nezáleží," dodává usmívající se manažerka festivalu Marie Marková. Ten opět nabídne zimní předprodej velmi výhodných vstupenek, ovšem jména vystupujících jsou samozřejmě zatím jen ve fázi úvah. To znamená i šanci fanoušků promluvit do jejich výběru - třeba prostřednictvím Facebookového profilu Open Air Festivalu.

Přenos z festivalu sledovalo desítky tisíc diváků

Sledovat živě dění z festivalu i koncerty vybraných hvězd - to nabídl i letos rozsáhlý přímý přenos z festivalu. "Podařilo se nám vyjednat práva na odvysílání koncertu Leftfield, Interpol, Goose i Good Charlotte," shrnuje radostně čtveřici největších vychytávek dramaturgyně festivalu Milena Palečková. Diváci si užívali největší živý přenos z festivalu v rámci ČR. Přesný počet diváků teprve počítají "IT OAFáci", výsledná čísla budou znát do několika dnů.

Pro připomenutí - vloni si na Open TV (sekce webu openairfestival.cz) nebo na iDnes.cz naladilo přenos z letiště zhruba 30 tisíc lidí. Stejně jako vloni budou mít fanoušci i letos šanci shlédnout rozhovory a reportáže ze streamingu v rámci Open TV na webu festivalu. Tyto pořady se na webu objeví v příštích dnech. Streaming ovšem nebyl z technologického hlediska jediná libůstka, kterou "OAF" díky svému generálnímu partneru nabídl. Čipové náramky beepcube umožňovaly jednoduché čerpání slev a výhod, ale i propojení offline a online světa. Stačilo vyfotit se ve fotostudiu Think Big a "pípnout" se náramkem beepcube u čtečky. Výsledkem byla otagovaná fotografie na Facebooku majitele beepcube.

Fanoušci si staví festival

Jak bude vypadat "OAF" 2012? O tom mohou rozhodnout i fanoušci festivalu. "V příštích dnech budeme stahovat všechny příspěvky z diskusí na Facebooku, webu openairfestival.cz i O2 Extra," prohlásil Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a eventy společnosti Telefónica Czech Republic. "Chceme, aby "OAF" tvořili právě jeho fanoušci a členové O2 Extra Klubu a pomohli nám rozhodnout, jak ho dál rozvíjet," dodal.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!