Highjump odhalil kompletní program. Do hříměždického lomu dorazí PSH, Kapitán Demo i Vypsaná fiXa

Highjump odhalil kompletní program. Do hříměždického lomu dorazí PSH, Kapitán Demo i Vypsaná fiXa 

Kulatý dvacátý ročník Highjump, který se koná 2. a 3. srpna, zveřejnil kompletní program. Kromě vystoupení nejlepších závodníků v extrémních skocích do vody nabídne festival v lomu v Hříměždicích na Příbramsku také koncerty zvučných jmen domácí scény i DJs ze zahraničí.

Highjump každoročně uvádí zástupce světové elity extrémních skoků do vody, letos přivítá třeba českého skokana Michala Navrátila, teprve sedmnáctiletého Brita Aidana Heslopa nebo postaršího Petera Roseneyho ze Švýcarska. Závodníci se utkají ve skocích z výšky dvanácti, šestnácti, dvaceti a letos nově také dvaceti pěti metrů.

V pauzách mezi skokanskými exhibicemi budou mít návštěvníci možnost zhlédnout vystoupení jednoho z předních světových flyboarderů Petra Civína. Co vše lze předvést na surfu poháněném motorem, ukáže divákům jetsurfer Maylow Silver. K zapůjčení zdarma budou paddleboardy, stolní fotbal nebo Highjump Airbag, na němž bude možné zkusit skok do nafukovacího polštáře.

Cliffdivingové závody v Hříměždicích nejsou jenom o sportu, nabízejí i hudební doprovodný program. Během páteční a sobotní afterparty se u mixážního pultu objeví nizozemští DJs Kraak & Smaak nebo ostrovní DJ Benji Boko.

české hudební scény nebudou chybět rappeři PSH, ska uskupení Fast Food Orchestra, satirický Kapitán Demo, rapper Smack, slavný DJ Wich nebo pop-punková formace Vypsaná fiXa. Svůj set představí i tuzemští DJs, ať už Friky, Black Angelika či Dan Cooley.

Hymnu jubilejního ročníku složil DJ Orion z uskupení PSH a nese se v trochu jiném duchu než předchozí od Kapitána Dema nebo Apple Juice. Rapper vytvořil breakbeatový track, který doplnil o svůj hlas.

Foto: archiv Highjump

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!