Gracie Hartová z filmu Slečna Drsňák oslavila 55 let. Připomeňme si méně známé role Sandry Bullock

Gracie Hartová z filmu Slečna Drsňák oslavila 55 let. Připomeňme si méně známé role Sandry Bullock 

Hollywoodská herečka Sandra Bullock oslavila 26. 7. 2019 své 55. narozeniny. Její role jako například Debbie Ocean z filmu Debbie a její parťačky nebo doktorka Ryan Stone z filmu Gravitace zná mnoho lidí. My vám představíme role, které v paměti filmových fanoušků zůstávají méně.

Vražda v Central parku (Stacy)

Na rozjezdu své kariéry dostávala Sandra Bullock logicky jen menší role - o to více si s nimi ale vyhrála. Film podle skutečné události, ve kterém si zahrála postavu Stacy, natočil režisér John Herzfel. Snímek pojednává o vraždě mladé slečny Jennifer Levinové (Lara Flynn Boyle), která se zamiluje do lamače dívčích srdcí Roberta Chamberse (William Baldwin), který je také její údajný vrah.

Zápas s Hemingwayem (Elaine)

Snímek vypráví o dvou mužích v důchodovém věku Waltovi (Robert Duvall) a Frankovi (Richard Harris), kteří ztratili smysl života. Sandra Bullock si v něm zahrála servírku Elaine, které se dvoří nesmělý Walt, bývalý holič. Rázný a velmi hlučný Frank, který je bývalý kapitán námořní lodi, má za sebou několik nepovedených milostných avantýr, které jsou spojené s požíváním alkoholu. Obě tyto dost odlišné povahy se sblíží a stanou se z nich přátelé na celý život.

Láska a válka (Agnes von Kurowská)

Film, který byl stejně jako první položka v našem seznamu natočen podle skutečné události, konkrétně mládí spisovatele Ernesta Hemingwaye. Sandra Bullock si zde zahrála jeho ošetřovatelku Agnes von Kurowskou, do které se osmnáctiletý Ernest zamiloval. Jeho láska však nebyla opětovaná. Šestadvacetiletá Agnes nakonec podlehne svůdným řečem doktora, se kterým je poslána do polního lazaretu. Ačkoliv první láska Hemingwaye nebyla šťastná, vznikl díky ní jeho román Sbohem, armádo.

Živelná pohroma (Sarah)

Romantická komediální road movie, ve které sledujeme příběh ztřeštěné ženy z letadla Sarah (Sandra Bullock) a spisovatele Bena (Ben Affleck). Společně zažívají dobrodružství při cestě z New Yorku do Savannah, která je sbližuje. Nakonec oba stojí před rozhodnutím, kam posunou své dosavadní životy. Ben se má v Savannah ženit a Sarah tam jede za svým synem, kterého opustila, když jí bylo sedmnáct let. Autorem scénáře je Marc Lawrence, který tuto roli psal přímo pro Sandru Bullock.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!