Ólafur Arnalds zazářil na Colours. V listopadu se do Česka vrátí

Ólafur Arnalds zazářil na Colours. V listopadu se do Česka vrátí  

Jen před pár dny odehrál islandský skladatel Ólafur Arnalds svůj působivý set na festivalu Colours of Ostrava. A již nyní je jasné, že se do České republiky brzy vrátí. A opět na Moravu! Tentokrát ale zamíří trochu víc na jih.

Z Ostravy se totiž nadaný multiinstrumentalista Ólafur Arnalds přesune do Brna, kde vystoupí již 19. listopadu. Senzitivní smyčcové a pianové party i zničující kytarové výboje tentokrát zaplní Sono Music Club.

V současné době má na svém kontě již čtyři studiové nahrávky. Poslední z nich vyšla v roce 2018 s názvem re:member. "Tohle je moje přelomové album, které nelze zaškatulkovat. Tohle jsem já a původní surové vlivy z nejrůznějších hudebních žánrů bez jakéhokoliv filtru," představil album Arnalds, "vždy jsem ponořený do několika projektů najednou a mám pocit, že právě tahle deska to dokonale reprezentuje."

Pro potřeby svého jedinečného zvuku vynalezl Ólafur Arnalds svůj vlastní hudební systém Stratus, jenž je založený na třech vzájemně propojených klavírech. Vždy hledá nové barvy, tvary a možnosti a návštěvníkům nabízí zhudebněnou impresionistickou malbu plnou melancholie, snění a rozjímání.

Vstupenky na koncert jdou do předprodeje 26. července v 10:00. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 690 do 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Sono Centrum nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Sono Centrum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!