Hammerfall vyrazí na turné. Novou desku představí i v Praze

Hammerfall vyrazí na turné. Novou desku představí i v Praze 

Dominion. Tak zní název v pořadí již jedenáctého studiového alba švédské powermetalové formace Hammerfall, které již brzy spatří světlo světa. Novou nahrávku vyjede kapela představit na turné, během něhož zavítá také do Prahy.

Deska Dominion vychází již 16. srpna. A kapela Hammerfall chce nové songy představit pěkně 'za tepla'. Proto oznámila termíny svého chystaného turné s názvem World Dominion 2020. Během něho se představí živě také v České republice. Fanoušci se ji dočkají 13. února 2020 v pražském Foru Karlín.

Fanoušci se podle slov kapely mají skutečně na co těšit. Hammerfall pro ně chystají totiž jedinečnou show. "Dobré není dost dobré, bude to opravdu skvělé a to nejen, protože nás bude doprovázet jedna z nejslibnějších metalových kapel Battle Beast a také melodičtí metalisté Serious Black," říká frontman kapely Joacim Cans, "už se nemůžeme dočkat, až potkáme všechny naše úžasné fanoušky po celé Evropě."

V současné době vystupuje kapela na hudebních festivalech po celé Evropě. Ještě před koncertem v České republice ji pak čeká šňůra po Spojených státech i po sousedním Německu. Vstupenky na pražský koncert jdou do internetového předprodeje ve středu 24. července 2019 v 10:00. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!