Melancholická Lana Del Rey je zpět s novinkou. Album Norman Fucking Rockwell vyjde v srpnu

Melancholická Lana Del Rey je zpět s novinkou. Album Norman Fucking Rockwell vyjde v srpnu 

Tajemná diva Lana Del Rey konečně potěšila své fanoušky a po dvou letech oznámila na španělském FIB Benicàssim Festivalu vydání nového alba. Počin ponese název Norman Fucking Rockwell a vyjde příští měsíc.

První vlaštovky o vznikající desce vypouštěla zpěvačka už koncem minulého roku. Tři vybrané singly Mariners Apartment Complex, téměř desetiminutový Venice Bitch a Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have - But I Have It uvedly v pořadí již šestou studiovou desku Lany Del Rey do světa.

Dva zmiňované singly doplňují také videoklipy. Mariners Apartment Complex je ozvláštněn o záběry, které jsou pořízeny na analogovou kameru. Video na Youtube sklízí úspěch, pustilo si ho zde už šestnáct milionů lidí. Po jeho vydání si ale dala zpěvačka na čas a veřejnost napínala ještě dalších deset měsíců. O skladbě se hudebnice rozpovídala pro BBC Radio 1.

Píseň je vzpomínkou na moment, kdy jsem si večer vyšla na procházku se svým klukem. Zastavili jsme před domem jeho kamaráda, on mi dal ruku kolem ramen a řekl mi: "Myslím, že jsme spolu, protože jsme si tak podobní, tak stejně mimo." Pomyslela jsem si, že to byla ta nejsmutnější věc, kterou jsem kdy slyšela. Odpověděla jsem: "Já nejsem smutná. Nevěděla jsem že je to tvá představa toho co nás spojuje, já se mám ve skutečnosti docela dobře." Můj kluk se naštval a právě tehdy jsem napsala tu skladbu. 

Bližší informace k dalším skladbám z alba Norman Fucking Rockwell ještě nejsou známy. Melancholická zpěvačka, vlastním jménem Elizabeth Woolridge Grant, se o pozornost přihlásila v roce 2011 s Video Games a okamžitě se stala senzací. Následné album Born to Die si koupilo přes sedm milionů lidí a tuzemští fanoušci ji mohli v minulém roce spatřit na festivalu Aerodrome.

Foto: archiv NME

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!