Open Air Festival už zítra

Open Air Festival už zítra 

Letošní Open Air Festival vypukne na letišti u Panenského Týnce už zítra, zve navíc všechny příchozí na první den programu zdarma.

Festival odstartuje v 15 hodin na MF DNES stage koncertem kapely Please The Trees, fanoušky čeká taky pořádná taŠKAřice. SKApely Polemic (SK) a Švihadlo vyslyší loňské volání fanoušků po tanečních SKA rytmech. Vystoupí i "domácí" kapely Totální nasazení a Houpací koně. V O2 Extra zóně to roztočí Jirka Neumann, na AXE stage pak Jorgos, Robot a Gomes. Cool stage i Finlandia Chill out nabídnou také porci DJů.

Open Air Festival ve spolupráci s generálním partnerem společností Telefónica Czech Republic chystá také velký live přenos přímo z místa. Více detailů oznámí pořadatelé v průběhu zítřka.

Co a jak před odjezdem na festival (šest častých dotazů)

Desítky dotazů denně na Facebooku prozrazují nejčastěji kladené otázky před odjezdem do Panenského Týnce. Zde jsou jednoduché odpovědi:

  1. Doprava tam a zpět: Ideální cestou na "OAF" je kyvadlová doprava, která vás doveze až přímo před bránu. 
  2. Ubytování ve stanovém městečku a sprchování: Pokud si chcete užít festival v komfortu, určitě si nezapomeňte zakoupit poukaz na stanové městečko. Spát v autě je samozřejmě také možné, stavět stany mezi auty už z bezpečnostních důvodů nikoliv. Ovšem autospáči mají jednu zásadní nevýhodu, sprchy jsou totiž vybudovány ve stanových městech, a tudíž do nich mají přístup jen obyvatelé těchto zón.
  3. Předprodej vstupenek z černého trhu: Přeprodej voucherů je zakázán, jsou totiž vystaveny na konkrétní jméno. Dávejte si proto pozor na prodejce těchto lístků a využijte raději oficiální předprodej.
  4. Psi v areálu: Není dovoleno brát s sebou 4nohé kamarády. Jejich uši na místě trpí a nedá se předvídat, co pes ve stresu provede. Proto pejsky nechte doma.
  5. Výhody pro zákazníky O2 a členy O2 Extra Klubu: ne webu festivalu.
  6. Kompletní mapa areálu: na webu festivalu.
  7. Připojení na internet: Wifi připojení k internetu bez hesla bude návštěvníkům k dispozici ve VIP zóně, u O2 Extra zóny, v Urban Wave u O2 Main stage a u Second stage.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!