Agentkou 007 bude poprvé žena a sociální sítě šílí! O Jamese Bonda fanoušci nepřijdou

Agentkou 007 bude poprvé žena a sociální sítě šílí! O Jamese Bonda fanoušci nepřijdou 

Velké vášně budí nejen na sociálních sítích informace o tom, že si v 25. pokračování populárního Jamese Bonda zahraje agenta, nebo vlastně agentku 007 žena, konkrétně černošská herečka Lashana Lynch.

Agentka 007 bude mít údajně za úkol přivést agenta ve výslužbě Jamese Bonda zpět k práci na důležité misi. Bond tedy zůstává Bondem, žádná paní Bondová. Jen ho na pozici agenta 007 po jeho odchodu 'do důchodu' vystřídá žena. Fanoušci tak nepřijdou ani o oblíbeného Daniela Craiga, který se má dokonce pokoušet svou nástupkyni neúspěšně svádět.

Nová bondovka má jít sice do kin až příští rok, ale velké vášně kvůli nové agentce 007 budí již nyní. A to i na českých sociálních sítích. "Vypadá to, že největším problémem lidstva není zničená voda, atmosféra a půda, kácení tropických pralesů, přelidnění planety, války, nemoci a klimatická změna, ale to, že agenta 007 bude poprvé hrát žena a navíc černá," shrnula vtipně celé šílenství uživatelka Twitteru Drahomíra Ba.

Ty vtipnější komentáře upozorňují na otřásání základních hodnot, ty trapnější popisují novou agentku jako někoho, kdo má nejen povoleno zabíjet, ale má rovněž povolení k menstruaci. Lashana Lynch je přitom zkušenou herečkou, která zářila již ve snímcích Fast Girl, Brotherhood či naposledy v Captain Marvel. A o tom, zda bude dobrou náhradou za kultovního agenta 007, se budeme moci očividně přesvědčit brzy sami.

Foto: Twitter.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!