Zámek Valtice nabídne koncertní verze muzikálů Dracula a Kleopatra již příští týden

Zámek Valtice nabídne koncertní verze muzikálů Dracula a Kleopatra již příští týden 

Na zámku ve Valticích na jižní Moravě se v úterý 16. a ve středu 17. července odehrají nové koncertní verze dvou slavných muzikálů z pražských divadelních scén. Pod širým nebem uslyší diváci melodie z Draculy a Kleopatry.

Po loňských vyprodaných koncertních provedeních muzikálů Tři mušketýři, Angelika a Muž se železnou maskou se publikum na nádvoří zámku Valtice nedaleko Břeclavi dočká koncertů slavných písní ze dvojice pražských inscenací.

Úterní večer bude patřit věhlasnému skladateli Karlu Svobodovi a jeho hitům z inscenace Dracula. Ta je na repertoáru více než dvacet let v čele s Danielem Hůlkou v roli hraběte. Do Transylvánie vás přenesou známé písně s texty Zdeňka Borovce jako Jsi můj pán, Sexy den co den nebo Nespravedlivý bůh.

Následující den bude na programu muzikál Kleopatra, který si svou premiéru odbyl před sedmnácti lety. Hudbu včetně proslulé skladby Teď královnou jsem já k němu vytvořil Michal David. Koncert písní inspirovaných antickým Římem a Egyptem doprovodí ve středu večer i taneční čísla.

Vstupenky na oba koncerty jsou stále k dostání, pořídíte je v ceně od 350 do 990 Kč.

Z muzikálu Kleopatra. Foto: archiv kleopatra-muzikal.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!