Open Air festival Panenský Týnec vypukne už ve čtvrtek

Open Air festival Panenský Týnec vypukne už ve čtvrtek 

Směsice hudebních stylů a žánrů na Open Air festivalu Panenský Týnec se představí už ve čtvrtek 11.8.2011. Zdarma si vyzkoušet skvělou atmosféru Open Air Festivalu mohou zájemci právě v rámci čtvrtečního dne, který bude gratis. Koncerty hvězd jako Chemical Brothers (UK), Interpol (US), Leftfield (UK), Good Charlotte (US) či Goose (BE) pak určitě návštěvníky přimějí zůstat i v pátek a v sobotu. Těšit se totiž mohou na DJs ze všech koutů planety - A-Skillz (UK), Sydney (AUS), Nakadia (T)... Navíc s desítkami kapel a DJů z Česka i Slovenska. Nebudou chybět ani sportovní zážitky, obří bungee trampolína, plážový fotbal i volejbal, čtyřkolky, lety vrtulníkem... Pro malé návštěvníky je pak připraven dětský koutek a pro všechny navíc workshopy neziskových organizací. 

Čtvrteční "den pro všechny zdarma" nabídne například Švihadlo, Totální nasazení a Polemic, z dýdžejů zanotují Drastix, Jorgos nebo Dramatiqua.

Bohatý program bude již od čtvrtka připraven i pro nejmenší, a to až do soboty 13.srpna. Pořadatelé totiž vytvořili Dětskou a workshopovou zónu Puntík se spoustou zábavy. Tentokrát si užijí nejen ti opravdu nejmenší, ale i školáci a teenageři. Ti se mohou vžít do role svých oblíbených DJů v DJ školce,  naučí se základy žonglování, prohlédnou si fire show, naučí se vyrábět šperky z PET láhví... Pro nejmladší návštěvníky jsou opět připraveny pohádková divadelní představení v MF DNES stage, oblíbené malování na obličej a odpočinková zóna.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!