Sting do Slavkova nakonec nedorazí. Ze zdravotních důvodů se jeho koncert ruší

Sting do Slavkova nakonec nedorazí. Ze zdravotních důvodů se jeho koncert ruší  

Pouhé dva dny dělily fanoušky od koncertu anglického zpěváka Stinga, který měl vystoupit 12. července ve Slavkově u Brna. Na poslední chvíli musel svůj český koncert ale zrušit, a to kvůli zdravotním komplikacím.

"S lítostí oznamujeme, že Sting je momentálně v péči lékařů a ze zdravotních důvodů je nucen zrušit koncerty v Mnichově, Stuttgartu a Slavkově u Brna," oznámili organizátoři českého koncertu, "Sting upřímně lituje zklamání, které svým fanouškům způsobil, omlouvá se za způsobené komplikace a děkuje za pochopení."

Sting musel kvůli svému zdravotnímu stavu zrušit již několik předchozích koncertů. Fanoušci se nedočkali jeho show ani na belgickém Ghent Jazz Festivalu. Nová Stingova show My Songs tak na radů lékařů bohužel zůstává zatím v nedohlednu také pro české fanoušky.

O novém termínu zrušeného koncertu zatím nejsou žádné informace, proto se budou peníze za již zakoupené vstupenky vracet, a to v místě jejich zakoupení. Více informací najdete na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Live Nation.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Slavkov - Austerlitz nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Zámek Slavkov - Austerlitz

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!