SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert ruského houslisty Vladimira Spivakova

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pražský koncert ruského houslisty Vladimira Spivakova 

V rámci podzimního evropského turné se světoznámý houslista a dirigent Vladimir Spivakov zastaví také v české metropoli a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Mistr Vladimir Spivakov odehraje desítku koncertů v průběhu října v různých koutech Evropy. V pátek 18. října si ho budou moci poslechnout diváci ve Smetanově síni Obecního domu v Praze.

Věhlasný houslista a dirigent původem z ruské Ufy vystoupí společně s komorním orchestrem Virtuosové Moskvy, který si letos připomíná čtyřicáté výročí svého vzniku. V jejich repertoáru nebudou chybět díla Wolfganga Amadea Mozarta, Ástora Piazzolly, Luigi Boccheriniho a dalších velikánů klasické hudby. Více o koncertu zde.

Chcete vyhrát vstupenky na pražský koncert Vladimira Spivakova a jeho symfonického orchestru? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x1 vstupenku na koncert.

Soutěžní otázka:

V kterém roce založil Vladimir Spivakov orchestr Virtuosové Moskvy?

A) 1979

B) 2005

C) 1994

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 23. července dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Moscow Virtuosi

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!