Sheeran, Mars a Stapleton spojili síly v rock'n'rollovém singlu Blow

Sheeran, Mars a Stapleton spojili síly v rock'n'rollovém singlu Blow 

Že umí Ed Sheeran psát jen romantické písničky? Omyl! V nově zveřejněné nahrávce to totiž spolu s Brunem Marsem a Chrisem Stapletonem pořádně rozjel v rytmu rock'n'rollu a výsledkem je pecka, která ukazuje ryšavého hudebníka ve skutečně nezvyklé poloze.

Ke spolupráci a písni Blow si Ed Sheeran přizval své neméně známé kolegy Bruna Marse a Chrise Stapletona. Jedná se o další nahrávku z Sheeranovy připravované desky No. 6 Collaboration Project, která nabídne 15 songů a celkem 22 hostů. Již dříve se fanoušci dočkali duetu s Justinem Bieberem I Don't Care, písně Beautiful People, která vznikla spoluprací se zpěvákem Khalidem, či singlu Cross Me, na němž Sheeran spolupracoval s Chance The Rapper a PnB Rock.

Jako další hosté by se měli na albu objevil i Eminem, 50 Cent, Cardi B či Camila Cabello. Jak tato neobvyklá spojení dopadnou, se fanoušci dočkají již v pátek 12. července, kdy deska vychází. Že se mají na co těšit dokazuje nejnovější zmiňovaný singl Blow, k němuž hudebníci zveřejnili i neobyčejný videoklip.

Ten režíroval přímo Bruno Mars a žádný z trojice zpěváků se v něm neobjevuje. Nechávají v něm totiž vyniknout své ženské já. Blow tak zpívá trojice žen, dívčí kapela, v níž každá členka zrcadlí jednoho z hudebníků. V čele skupiny stojí Cherish Waters známá ze svého účinkování v pořadu Amerika hledá topmodelku. Video podporuje rock'n'rollový feeling písně, byť by asi mnoho fanoušků zajímalo, jak by s těchto rolích vypadali samotní mužští interpreti. Tak třeba jindy!

Foto: Youtube.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?