The Neighbourhood se příští rok vrátí do Prahy. Přivezou s sebou svou první kompilační nahrávku

The Neighbourhood se příští rok vrátí do Prahy. Přivezou s sebou svou první kompilační nahrávku  

V únoru odehrála britská indie-popová kapela The Neighbourhood v české metropoli svůj doposud největší tuzemský koncert. A opět bylo vyprodáno. Nyní se vrací, aby zaplnila i nové multifunkční centrum O2 universum.

The Neighbourhood se do Prahy vrací opakovaně. Přestože si kapela vybírá stále větší prostory, jejich koncerty bývají vždy vyprodané. Nyní se rozhodla pro nové prostory O2 universum. Menši hala vedle ikonické O2 arény otevírá své brány až v září. První zatěžkávací zkouškou nového prostoru se stane koncert kapely Kabát. The Neighbourhood sem zavítají 18. února 2020.

Kalifornská partička vznikla v roce 2011. Výrazněji na sebe upozornila hudební svět již o rok později, kdy vydala singl Female Robbery, ale především píseň Sweater Weather, kterou do dnešních dní zhlédlo na Youtube již téměř 310 milionů lidí. Debutová deska vyšla v roce 2013 s názvem I Love You. O dva roky později představila kapela album Wiped Out!. Doposud poslední eponymní nahrávka vyšla loni.

Do Prahy dorazí kapela v čele se zpěvákem Jessem Rutherfordem mimo jiné představit své první kompilační album s názvem Hard to Imagine the Neighbourhood Ever Changing. Vstupenky jdou do prodeje 12. července. Zájemci je seženou za 990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 universum nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 universum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!