Mapy.cz v mobilu provedou návštěvníky SÁZAVAFESTU, čtvrtek ZDARMA

Mapy.cz v mobilu provedou návštěvníky SÁZAVAFESTU, čtvrtek ZDARMA 

Mobilní aplikace Mapy.cz nabízí kromě jednoduchého plánování tras také zobrazení praktických míst k příležitostem speciálních akcí. Letošním návštěvníkům festivalu Sázavafest, který proběhne už tento týden od čtvrtka do neděle v Benešově u Prahy, tak může poskytnout zajímavé tipy, které by jim neměly uniknout.

Pokud se budete nacházet v době konání Sázavafestu v Benešově u Prahy, zapněte si tuto aplikaci a uvidíte přímo na mapě jednotlivé scény, jejich program nebo najdete info o tom, kde se nachází parkoviště, stanové městečko, vchod, kde se prodávají vstupenky a další podobně praktická místa,“ uvedl za festival Ladislav Lojka.

 Mapy.cz pro mobil jsou ke stažení už nyní, ale aplikace Sázavafest bude spuštěna až v den konání festivalu, tedy ve čtvrtek 4. srpna, a bude dostupná v dosahu až 10 km od něj. Aplikace Mapy.cz je dostupná pro více než 170 typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz si můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz.

Do zahájení Sázavafestu již zbývá několik dní a podle slov pořadatelů jdou veškeré přípravy podle plánu. Kdo chce ušetřit a nahlédnout do areálu Zeleného ostrova, ať přijde ve čtvrtek 4. srpna, kdy je vstupné zdarma. Ve čtvrtek zahrají na Sázavafestu kapely Basta Fidel, Sto zvířat, Rybičky 48, Wohnout, dále také Jiří Schmitzer, Václav Koubek, Ivan Hlas, Xavier Baumaxa atd. Na dalších dvou scénách pak budou k vidění například vítězové letošních Bitev o Sázavafest, od 14:00 poběží pásmo letošních Ozvěn Anifestu na Instinkt scéně.

 Festivalový areál se pro veřejnost otevře ve čtvrtek 4. 8. v 11 hodin a bude v provozu do neděle 7. 8. V blízkosti areálu bude zřízeno několik parkovišť. Cena za parkovné po celou dobu festivalu bude stát od 220 Kč. Kdo by chtěl ušetřit za dopravu na festival, ať určitě přijede vlakem. Návštěvníci Sázavafestu mají možnost zakoupit a využít zpáteční jízdenku Českých drah (Vlak + Sázavafest 2011) odkudkoliv z ČR do Benešova s 50% slevou z obyčejného jízdného.

Hlavními hvězdami letošního ročníku jsou britští Hurts, němečtí Alphaville, kytarová partička The Subways, francouzští Nouvelle Vague,  Jazzanova hrající jazz, Kosheen, kteří se do České republiky vrací v kompletní pětičlenné koncertní sestavě, dále také Belleruche, Mad Head XL a další. Jana Kirschner na Sázavafestu odehraje vůbec první vystoupení po mateřské dovolené. Společný koncert budou mít Dara RolinsDanem Bártou, zahrají také Chinaski, Nightwork, Wohnout, Charlie Straight, Tata Bojs, Mandrage, Tomáš Klus, Toxique, Roman Holý a jeho J. A. R., s Matějem Ruppertem pak vystoupí s projektem Monkey Business. Celkem se na Sázavafestu vystřídá více jak 150 účinkujících na šesti scénách.

Vstupenky na celý festival je stále možné zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a Eventim za 1000 Kč + poplatky, na místě pak budou vstupenky za 1200 Kč. Sobotní vstupenka vyjde na 700 Kč. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!