Norští Kvelertak přijedou v březnu do Prahy s pořádnou dávkou metalu

Norští Kvelertak přijedou v březnu do Prahy s pořádnou dávkou metalu 

Norská skupina Kvelertak oznámila termíny pro evropské turné, v rámci kterého navštíví i Českou republiku. 13. března vystoupí v pražské MeetFactory.

Pátek 13. března nebude příští rok nešťastným dnem pro metalové fanoušky. Kvelertak, jedna z nejnadějnějších metalových kapel současnosti, totiž ten den přijede do Prahy. V MeetFactory na Smíchově předvede, že tvrdá muzika je stále v rozkvětu.

Skupina pochází z norského Stavangeru a v minulosti získala pochvalná ocenění od kritiků i hudební ceny. Šestice hudebníků tvořící tuto rockovo-metalovou hudební formaci vydala od roku 2010 už tři alba. Poslední, nazvané Nattesferd, získalo pozitivní reakce třeba i od časopisu Rolling Stone.

Letos tato metalová kapela přidala do své hudby údernější riffy a ještě těžší zvuk. Se zpěvákem Ivarem Nikolaisenem vyrazili Kvelertak počátkem letošního roku na evropské turné jako speciální hosté kapely Mastodon. V současné době skupina objíždí evropu na obrovském festivalovém turné. Po jeho skončení se chystají začít ve studiu nahrávat čtvrté studiové album, jehož vydání plánují na začátek příštího roku.

Vstupenky na koncert do MeetFactory v Praze jsou dispozici za cenu 590 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: MeetFactory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!