SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Keltskou noc v Harrachově

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Keltskou noc v Harrachově 

O prodlouženém víkendu 8. až 10. srpna rozezní Harrachov v Krkonoších tři desítky českých hudebních interpretů a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na doskočišti Mamutího můstku v Harrachově se uskuteční během druhého srpnového víkendu již 24. ročník open air festivalu Keltská noc. Na nejvýše položený festival v tuzemsku, jehož nadmořská výška zaručuje návštěvníkům daleký výhled na horská panoramata, letos zavítá třicet pět domácích interpretů, kteří vystoupí na dvou pódiích.

Na zahajovacím večírku pro nedočkavé, který se koná ve čtvrtek 8. srpna, nebude chybět kapela Vypsaná fiXa či MZH. Během dalších dvou dnů se publikum může těšit na koncerty skupiny Plexis, Ivana Mládka a Banjo Band, Visací zámek, Tři sestry, Monkey Business, Lety mimo, Pipes and Pints nebo na akustické vystoupení punkrockové formace Totální nasazení. Z písničkářů dorazí Xavier Baumaxa i Záviš.

Festival nabízí pro návštěvníky kromě hudebních zážitků na čerstvém horském vzduchu také možnost bezplatného stanování v Krkonošském národním parku, které je jinak zakázané. Využít mohou i poloviční ceny za parkování v areálu oproti předchozím ročníkům. Pro nejmenší bude připraven dětský koutek s nafukovacím hradem.

Chcete vyhrát vstupenky na Keltskou noc? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na festival.

Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník festivalu Keltská noc se letos koná?

A) 10.

B) 31.

C) 24.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 10. července dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Jam PR

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!