Karel Gott i kapela Europe vystoupí pod širým nebem na Benátské!

Karel Gott i kapela Europe vystoupí pod širým nebem na Benátské! 

Kulaté jubileum oslaví náš nejvýznamnější tenor netradičním způsobem, a to open air koncertem s kolegy z branže. Fanoušci se mohou těšit také na skupinu Europe a další pestrý nejen doprovodný program.

Zpěvák Karel Gott si na vystoupení přizval Band Pavla Větrovce, Ilona Csákovou, Markétu Konvičkovou nebo Petra Koláře. „Vytvořme si fantastickou atmosféru už během božského oslavy narozenin!“ pozval návštěvníky na festival pořadatel Petr Pečený.

První den festivalu zazpívá publiku kromě Gotta také Anna K., Peter Nagy a Záviš. Hvězdou programu je bezesporu legendární švédská kapela Europe, která proslula především díky hitu The Final Countdown. Kromě svého posledního alba Walk the Earth do Liberce určitě přivezou i své další slavné skladby.

Dalšími vystupujícími jsou pak hlavně tuzemští hudebníci, mezi něž patří například neustále oblíbení Chinaski či Čechomor. Nebude chybět ani Lenny, Ben Cristovao, Dalibor Janda a skupina Doctor PP. Ze Slovenska přijede Richard Műller i No Name.

Festivalový areál se nachází ve Vesci u Liberce a návštěvníci si kromě příjemného prostředí v přírodě mohou užít také výhled na dominantu kraje – Ještěd. Návštěvníkům je k dispozici také stanové městečko či lokální potraviny, a to vše s bezbariérovým přístupem.

Zajišťujeme celou řadu doprovodných akcí, pro letošní rok připravujeme zónu vědeckého centra IQlandia a IQpark z Liberce, různé dětské koutky s kreativním zaměřením. Chybět nebude koutek Oblastní galerie Liberec, nejdelší vodní skluzavka v ČR či obří nafukovací prolézačka, Bumber Ball nebo zóna HC Bílých tygrů Liberec,“ dodali pořadatelé.

Vstupenky pořídíte do konce června za zvýhodněnou cenu 1590 Kč na celý festival. Jednodenní pak v rozmezí 770 až 1090 Kč podle daného dne.

Foto: Lenka Hatašová, archiv Karla Gotta 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!