Melancholický pop Cigarettes After Sex zaplní v listopadu pražský klub Roxy

Melancholický pop Cigarettes After Sex zaplní v listopadu pražský klub Roxy 

Po dvou letech se do Prahy vrací americké uskupení Cigarettes After Sex se svými dreampopovými melodiemi. V klubu Roxy představí 20. listopadu novinky z chystaného alba, které by mělo vyjít ještě letos.

Americká kapela Cigarettes After Sex vydala v roce 2017 eponymní desku v čele se skladbou Nothing’s Gonna Hurt You Baby, která zaznamenala fenomenální úspěch. Song se objevil mimo jiné na soundtracku seriálů Příběh služebnice, The Sinner, Wanderlust či Shameless.

Frontman Greg Gonzalez se svou nostalgickou náladu rozhodl převést i na očekávané druhé album, jehož vydání skupina oznámila na letošní rok a z něhož loni v prosinci vypustila do světa singl Neon Moon.

Romantický nádech a tematika lásky se váže všemi texty formace, která vznikla před jedenácti lety v texaském městě El Paso. Průlomový singl Affection z roku 2015 a následnou debutovou nahrávku však kapela vydala až v newyorském Brooklynu.

Hudba dreampopových Cigarettes After Sex se vyznačuje subtilností a schopností zanechat na posluchačích melancholickou stopu. „Moje hudba je zároveň mou autobiografií, není v ní místo pro fikci,“ nechal se slyšet Gonzalez. Kapela se stylizuje do černobílé barvy a vyznačuje se také tím, že jejich písně na YouTube zpravidla nedoplňují hudební klipy.

Foto: Facebook Cigarettes After Sex

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!