Kontroverzní představení Forced Beauty zahltí diváka emocemi. Nabídne úchvatné herecké výkony i šokující scény

Kontroverzní představení Forced Beauty zahltí diváka emocemi. Nabídne úchvatné herecké výkony i šokující scény60%

Forced Beauty nabízí bezpochyby obdivuhodné herecké výkony, které naplní malé prostory A studia Rubín jedinečnou až znepokojivou atmosférou. Představení ale není pro každého. Drsné ztvárnění lidské touhy po ovládnutí a po násilí vyžaduje diváka, kterého nic nerozhází a který na to doslova „má žaludek“.

V A studiu Rubín předvádí svou neotřelou inscenaci uskupení T.I.T.S. pod vedením české performerky Nely H. Kornetové. Jde o audiovizuálně-pohybové představení, kde v první části mají hodně co říct především emoce a řeč těla.

Šokující dialogy, které se na scénu dostanou až s vrcholem představení, se skládají z nezávislých internetových komentářů adresovaných ženám a z volně dostupných popisů skutečných vražd.

Forced Beauty je jedno z kontroverzních představení, které buď milujete, nebo odcházíte znechuceni ze sálu. Naštěstí v tomto případě byly herecké výkony uskupení T.I.T.S. natolik silné, že diváky přibily k židlím.

Foto: Orsi Varga

Na divadelních prknech se odehrála živá přehlídka nespoutaných emocí, svíjejících se nahých těl a potlačovaných lidských vlastností. To vše vytvořilo znepokojivé scény, které ne každý stráví.

Forced Beauty bude bezpochyby patřit mezi jednu z nejvýraznějších inscenací letošní sezóny. Ať už budete ze sálu odcházet znechuceni, pobaveni nebo v šoku, tak ve vás představení zanechá silné emoce.

Foto: archiv A studia Rubín

Názor informuji.cz: 60%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

A studio Rubín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: A studio Rubín

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!