Červnové filmové novinky: zapomenutí Beatles, ženy i muži v černém a duo přitažlivých podvodnic

Červnové filmové novinky: zapomenutí Beatles, ženy i muži v černém a duo přitažlivých podvodnic 

Co nabídne poslední měsíc před letními prázdninami v kinech? Třeba hudební snímek Yesterday, nové dobrodružství organizace Muži v černém i komedii s Anne Hathaway a Rebel Wilson Podfukářky.

V kinech aktuálně běží pokračování série X-Men s podtitulem Dark Phoenix. V nejnovějším příběhu je hrdinka Jean Grey v podání Sophie Turner zasažena neznámou a smrtící kosmickou silou, která ji přemění na mutanta. V novém snímku Simona Kinberga zápasí nejenom s nestabilní silou, ale také s osobními démony.

13. června vstoupí do kin Muži v černém: Globální hrozba. Hrdinové v čele s Chrisem Hemsworthem, Tessou Thompson a Liamem Neesonem tentokrát čelí hrozbě z vlastních řad – zákeřnému dvojímu agentovi ze své organizace.

O týden později do potemnělých sálů zamíří režijní debut Chrise Addisona – komedie Podfukářky o dvou podvodnicích, mistryních ve svádění a okrádaní naivních mužů, které ztvárnily Anne Hathaway a Rebel Wilson.

Následující čtvrtek 20. června potěší zejména příznivce animovaných snímků pokračování snímku z roku 2016 Tajný život mazlíčků. Když se teriér Max horko těžko smiřuje se skutečností, že už není jediným mazlíčkem své paničky, je na obzoru další problém – jeho majitelka čeká miminko.

Co by se stalo, kdyby legendární Brouci přestali existovat? Hudební komedie Yesterday v režii slavného Dannyho Boyla vypráví o neúspěšném písničkáři, jemuž kariéru nastartuje až zvláštní anomálie, která vymazala kapelu Beatles ze světa. Za nevšední zápletkou stojí scenárista Lásky nebeské či Deníku Bridget Jonesové Richard Curtis. V kinech ji uvidíte od 27. června.

Více se dozvíte v našem videu!

Foto: Himesh Patel ve snímku Yesterday. Foto: archiv Universal Pictures

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!