Barvy léta dosáhly plnoletosti. Poděbradský festival přivítá Tři sestry i Vypsanou fiXu

Barvy léta dosáhly plnoletosti. Poděbradský festival přivítá Tři sestry i Vypsanou fiXu 

Osmnáctý ročník hudebního festivalu Barvy léta se letos v lázeňském městě Poděbrady odehraje 13. července. Mezi headlinery nechybí punkové stálice jako Rybičky 48, Vypsaná fiXa nebo Tři sestry.

Letošní ročník festivalu Barvy léta obsadí na sobotní červencové odpoledne a večer u Jezera ve středočeských Poděbradech. Letos si mohou návštěvníci poslechnout celkem jedenáct interpretů, který areál rozezní úderem poledne a jejichž koncerty potrvají až do druhé hodiny ranní.

Tentokrát na festival zavítá šumperské uskupení Trocha klidu, jičínská formace Braindead hrající trash-crossover, pražští punkeři M.Z.H., stoner-rocková kapela TH!S, punkoví veteráni Plexis, rocková skupina Mňága a Žďorp či rapper Kapitán Demo. Hlavní večerní program ovládne čtveřice punkových stálic – Tři sestry, Vypsaná fiXa, Rybičky 48 a jako poslední vystoupí Alkehol.

předvečer festivalu se navíc uskuteční bezplatná párty pro nedočkavé fanoušky, na které se vystřídají dvě poděbradské kapely a také DJ Venoven Zmarchrob.

Do soboty 15. června seženete v předprodeji za sníženou cenu 400 Kč. Děti do 3 let mají vstup zdarma, starší děti do 135 cm zaplatí poloviční vstupné. Pro nejmenší bude na festivalu připravený skákací hrad a dětský koutek.

Foto: archiv festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!